tolmacsolas-miskolcSzakfordítói gárdánk

Ha a fordítási projekt egy adott szakterületről érkezik, az illető szakágban legtapasztaltabb fordítók kapják a munkát. A projekt összetettségét figyelembe véve kerül kiválasztásra a legjobb fordító. Még akkor is, ha az előzetes szűrőkön az illető szakfordító átment, újravizsgáljuk, hogy megfelel-e tudása, kreativitása az adott szakszövegnek.

Így pl. ha egy fordítónk orvosi szakterületen pozitív visszajelzést kap úgy az ügyfelektől, mint tőlünk, ez nem jelenti azt, hogy a következő munkája egy nagyobb volumenű szakszöveg lesz. Folyamatosan bizonyítania kell, hogy képes a fejlődésre, a nagyobb teherbírásra, kreatív, pontos, megbízható. Ezen a rendszeren keresztül sikerül biztosítanunk  fordításaink minőségét.

Minden fordítási projektet egy fordítási menedzser kezel. Ő veszi fel a rendelést, a fordításnak megfelelő fordítócsapatot választja ki a munkához, és ugyancsak ő választja ki a lektort is. Ugyanakkor a projektmenedzser biztosítja azt, hogy a fordítási folyamat minden lépése be legyen tartva, valamint az is az ő felelőssége, hogy a kész munka minőségi legyen, és a megbeszélt határidőre eljusson az ügyfélhez.

Csapatunk olyan szakemberekből áll, akik mindenre megtalálják a megoldást, kiváló fordításokat készítenek. Hiszünk a fejlődésben, ezért folyamatosan képezzük magunkat, lépést tartunk a változásokkal. Minden szakértelmünkkel azon vagyunk, hogy minőségi szolgáltatást nyújtsunk. Elkötelezettek vagyunk, az általunk végzett fordításokkal nem vall szégyent sehol.

Küldetésünk

Odaadó és komoly munkánkkal biztosíthatjuk a hozzánk forduló ügyfelek számára, hogy kiváló fordításainkkal segítségére tudunk lenni üzleti sikereinek elérésében.

Szeretnénk a fordítás és tolmácsolás színvonalát emelni, az ügyfél kéréseit előtérbe helyezni.

 Értékeink

Tapasztalt szakembergárdánk képes megérteni a vállalatok igényeit és minden projekt célját, így nemcsak egy egyszerű fordítást készítenek, hanem okos megoldásokat, javaslatokat tesznek ügyfeleink számára. Szenvedéllyel és odaadással végzik munkájukat. Alaposak és pontosak, figyelnek a részletekre. Minden fordítást ugyanúgy kezelnek.

Hiszünk a kommunikáció fontosságában, és állandó kapcsolatban állunk ügyfeleinkkel, míg a munka el nem készül. A legfejlettebb technológiát használjuk, ugyanakkor az emberi intelligencia sem marad el a munka során, hiszen a gépi fordítások a legtöbb esetben nem anyanyelviek, nehézkesek, viszont fordítóink élővé teszik azt.

További információért hívjon minket a +36-30-251-3868-as számon!